tysdag 27. november 2007

Søstrene Zappa (PIF 27)


Søstrene Zappa er en duo av Geirr "Dr. Herb" Larsen (sang/sampling) og "Night Nurse" Solhaug (sang/sampling). Som det spilte de inn alt som finnes av Søstrene Zappa. 2) ble innspilt i 89 i Oslo, hvor bandet flyttet til i 88. På denne var Pål Lind (sang, ex Peder pong & de kåte, The Release Party med mer.) gjestevokalist. Lind har medvirket som gjeste musiker for dem ved flere anledninger på 90 tallet. Musikalsk er de mest inspirert av ska og reggae. Søstrene Zappa er et rent studio prosjekt som aldri har hatt konserter. Duoen har blitt ett kult fenomen pga av sin til tider sære humor og vanvittige evne til å klippe sammen lydsamplinger som ikke kan brukes i lag for deretter å få det til å høres helt naturlig ut.

I nedlastingen finner du deres "Radio demo" (låt 1-14) og en som heter "Mono demo" (låt 15-17). I tillegg får du begge låtene som er offisielt utgitt (se diskografien).

Diskografi:
1) div artister - Can A Butterfly Smash A Wheel ? (Bodø raa raak klubb BRRK 2) lp 87 inkl: Vi går en tur
2) div artister - Tiddelibom (Bodø rockeklubb BRKCD 9402) 3xCD i eske 94 inkl: Løyle

Last ned her; Søstrene Zappa

Sorry no English translation because if you don’t understand Norwegian you wouldn’t understand the humour inn the lyrics, and that is what makes Søstrene Zappa so much more than just another band/duo/artist.

Ingen kommentarer: