måndag 14. mai 2007

Tannkremmonsteret (PIF 16)

Av alle syke ting som har stått på en scene så er Tannkremmonsteret noe av det bedre. En usminket selvironisk og utadvent personlighet bruker tannkrem og tannbørste (eneste som går igjen i alle Tannkremmonsterets opptredener) og hva han ellers måtte ha for hånden. Nå kan du laste ned backingtapen å gjøre din versjon av Tannkremmonsteret. 

Bildet sier omtrent ingenting men samtidig illustrerer det galskapen og humoren og gleden det er å være tilstedet når Tannkremmonstret dukker opp. Last ned lyden og spill høyt. Nyt og dans og syng og send en link til filmen som du legger ut på nettet etterpå. 

Last ned; Tannkremmonsteret

Off every sick and bizzare performence that has been introduced before an audience are Tannkremmonsteret some off the better acts. Ironic and at the same time communicating to the audience at a subcontious level with the use off toothpaste and brush (always) and whatever else he gets his hands on during the show. Now you can download the Tannkremmonsteret backingtape and do your version.

the picture illustrate the madness and the fun and the pleasure off being in the same room as Tannkremmonsteret. Download the backingtape and play load. Enjoy, sing, dance and mail me a link to the documentry movie you have placed somwhere at the world wide web. 

Download; Tannkremmonsteret

4 kommentarer:

BLEAH sa...

Som formann i foreningen for ekstreme selvplagere kan jeg nå melde at jeg har hørt igjennom hele tracket til Tannkremmonsteret uavkortet. Gutta i Jackass må nok bare krype til korset nå og innrømme at de har fått sin overmann.
Liveopptredenen til Tannkremmonsteret på noisefesten på Gimle i helgen (Lørd. 12 mai, 2007) kommer til å gå inn i historien som en av de virkelig legendariske konserter her til lands. Jeg sier bare stakkars, stakkars alle dere som gikk glipp av denne aftenen som også inkluderte meget gode opptredener av både Ronny Wærnes og Lasse Marhaug. Psykisk Tortur var også til stedet...

Anonym sa...

OK, nå er jeg nysgjerrig. Hva er det han gjør på scenen? Og spilte dere virkelig HELE GREIA på konserten?

BLEAH sa...

Nei, på konserten var Tannkremmonsteret barmhjertig med oss og lot oss slippe unna med 15-20 minutter akkopagnert av en danseoppvisning som er uten sidestykke i Gimles historie. Den VIRKELIGE prøvelsen er å sitte i ro og høre på HELE soundtracket UTEN den visuelle opplevelsen i tillegg. Når du har gjort det så har du kvalifisert deg til medlem av den meget eksklusive klubben "Ekstreme Selvplagere" forkortet ESP.

hidden diaries sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.